Ce am facut?

afis-conferinta-de-lactatieAvem multe planuri de viitor, insa, cel mai important este cel de informare si instruire.

Astfel, in perioada 12-16 februarie 2014 si 28 februarie – 5 martie 2014 organizam cursul “Education in Lactation – 90 hours training course”, un curs de 90 de ore, de nivel academic, necesar inscrierii la examenul de certificare internationala.

Invitatul special este Veronique Darmangeat, consultant in lactatie certificat international, IBCLC, din 2005, recertificat in 2010, speaker international in domeniul alaptarii si lactatiei.

Suntem onorati sa o avem alaturi in acest proiect si speram ca un numar cat mai mare de persoane sa beneficieze de experienta dumneaei clinica si practica.

Subiectele abordate sunt in conformitate cu Exam Blueprint, adica ghidul IBLCE (International Board of Lactation Consultants Examiners) referitor la tematica cursului.

Perioada desfasurarii va fi :
12 februarie – 16 februarie 2014, sesiune sustinuta de specialisti romani din diverse domenii (lactatie, neonatologie, pediatrie, psihologie, homeopatie,  maternologie, cercetare stiintifica etc);

28 februarie – 5 martie 2014, sesiune sustinuta integral de Veronique Darmangeat.

Publicul caruia i se adreseaza acest curs este format din cadrele medicale implicate in ingrijirea mamei si nou-nascutului, sugarului, consultantii in lactatie certificati international-IBCLC, alte persoane dornice sa imbratiseze aceasta frumoasa meserie.

Education in Lactation – 90 hours training course