Asociatia Consultantilor in Lactatie din Romania

Asociatia Consultantilor in Lactatie din Romania

Asociatia Consultantilor in Lactatie din Romania isi doreste sa reuneasca consultantii in lactatie si persoanele care isi doresc sa devina consultanti in lactatie.

Principalul scop al asociatiei este acela de a promova alaptarea, prin oferirea informatiilor corecte, din partea persoanelor specializate in acest domeniu.

La nivel international, autoritatea profesionala recunoscuta este Consultantul in Lactatie Certificat International (IBCLC_ International Board Certified Lactation Consultant).

In prezent sunt peste 26.500 de persoane certificate in 96 de tari!

In Romania, sunt 20 de consultanti in lactatie certificati international.

 

 

 

2 Comments

 1. Georgiana

  Buna ziua! Exista vreun consultant si in Iasi, sau cat mai aproape? Am o prietena care a renuntat la alaptat, datorita proastei informari si lipsei de ajutor corespunzator. Baietelul ei are 5 luni si i-am povestit de relactatie si si-ar dori sa incerce, dar doar sub indrumare a unei persoane calificate in domeniu, ca a fost traumatizata de indrumari ale persoanelor neavizate :(.

  Astept un raspuns!

  Cu stima,

  Georgiana Calinescu-Barber

  • V-am raspuns deja prin mail. Din pacate nu exista un consultant IBCLC in Iasi. Poate la urmatorul curs de 90 de ore de educatie in lactatie sa se inscrie cineva. Oricum relactarea este posibila, dar este necesar contactul cu o persoana avizata in domeniu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *